Welkom !!


Wil je op de hoogte gehouden worden van interessante vacatures? Stuur dan je CV naar
info@freelancepartner.nl of meld je gratis aan. Ons Netwerk Werkt!

Partners zijn o.a.

Over ons


De kracht van een netwerk
Freelance Partner is gespecialiseerd in het werven van jong en hoogopgeleid personeel, voor zowel freelance, detavast en loondienst. Na aanmelding kun je reageren op vacatures en direct gebruik maken van interessante voordelen en kortingen via onze partners. Deze voordelen en kortingen zijn het resultaat van het netwerk dat Freelance Partner heeft opgebouwd met uiteenlopende partners. Naast de interessante voordelen bieden onze partners ook maatwerk oplossingen voor onze leden. Dat is de kracht van een netwerk!


Missie
Wij willen als bemiddelaar van (interim) opdrachten, kwalitatief de meest succesvolle bemiddelingen tot stand te brengen.

 

Visie
Niet één opdracht, maar meerdere opdrachten managen door actief de markt te blijven onderzoeken om uiteindelijk vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij willen meer dan alleen een partner zijn.


Filosofie
Succes is niet alleen het resultaat van talent en doorzettingsvermogen. Je moet ook de juiste partners om je heen weten te verzamelen. Je moet als ondernemer leren delen voordat je kan vermenigvuldigen. Dus moet je bepaalde zaken uitbesteden aan anderen. Wij brengen deze partijen bij elkaar.